Voorlichting groep 8

Voorlichting groep 8
Voorlichting groep 8

Aan het einde van dit schooljaar kiezen de leerlingen van groep 8 naar welke vervolgschool zij willen gaan. Wij hopen dat zij kiezen voor een school die past bij hun interesses, mogelijkheden en die hen uitdaagt het beste uit zichzelf te halen.

Download onze open dag-app!

Jaarlijks besteden we op onze school, tijdens Open dagen en Doedagen, veel aandacht aan onze nieuwe leerlingen voor het komende schooljaar 2021-2022. Gezien de corona-risico’s zal dit “hoogtepunt” ons hoogstwaarschijnlijk ook worden onthouden. Hier hebben we als scholengroep inmiddels op geanticipeerd met de Open Dag App. Deze kunt u downloaden en vervolgens de school opzoeken via het scannen van de QRcode of het invoeren van de naam van de school en de plaatsnaam.

Voorlichting voor groep 8

Voor leerlingen van groep 8 en hun ouder(s)/verzorger(s) hebben we een uitgebreide presentatie gemaakt. Klik op de link en lees waarom AMS jouw nieuwe school is!

Voorlichting voor groep 8

Folder voor groep 8

We hebben een uitgebreide folder voor aankomende brugklassers en hun ouder(s)/verzorger(s). Klik op onderstaande link voor de folder.

Folder voor groep 8

Aanmelden

Aanmeldformulier digitaal

Aanmeldformulier schriftelijk

Voorlichting groep 8

“Op AMS voel jij je welkom!"