Leerlingen AMS behalen derde prijs bij timmerwedstrijd!

Leerlingen AMS behalen derde prijs bij timmerwedstrijd!

Jesse de Bruin en Sytze de Boer van de CSG Anna Maria van Schurman hebben een derde prijs behaald tijdens de timmerwedstrijd van Bouwmensen Friesland.  

Jesse en Sytze kregen de opdracht om in twee dagen een duurzame moestuinbak te maken. Met een gezonde spanning startten de jongens aan de wedstrijd. De eerste dag was even opstarten. Wat moesten ze nou allemaal doen? En hoe zouden ze het gaan aanpakken? Tevreden keerden ze aan het einde van de dag terug. Het enige waarover ze twijfelden was hun werktempo. Zouden ze de opdracht wel afkrijgen?

Na een goede nachtrust begonnen Jesse en Sytze vol enthousiasme aan de tweede en laatste dag. Ze hebben alles op alles gezet om de opdracht af te krijgen. En met succes! Keurig binnen de tijd lieten de jongens hun duurzame moestuinbak beoordelen door de jury. Deze beoordeelden het project op verschillende aspecten, waaronder werkhouding, maatvoering, passing van verbindingen, haaksheid en samenwerking. Jesse en Sytze blonken vooral uit in hun nauwkeurigheid en samenwerking en dat werd beloond met een prachtige derde prijs!