Mobily Braga in Portugal

Deze week is het zover. Dinsdagmorgen vertrekken onze collegae, mevrouw Aslan, mevrouw Hoekstra en mevrouw Voogd naar Portugal, naar Braga om daar met de docenten van de andere deelnemende scholen te praten over de voortgang van het project Digital Empathy.

Een belangrijk punt van uitwisseling , van ontmoeten is cultuur. Als je een ander land bezoekt krijg je te maken met een andere cultuur. Om inzicht te krijgen is het belangrijk dat je erin wordt ondergedompeld. Daar krijgen onze dames alle ruimte voor deze week.

Alle delegaties zullen dinsdag 13 november aankomen in Braga

Woensdag 14 november staat in het teken van een bezoek aan de burgemeester en zal de Bom Jesus en de oudste waterballastkabeltrein in de wereld worden bezocht.

Donderdag 15 november staat in het teken van overleg met betrekking tot het project.

Vrijdag 16 november staat in het teken van de cultuur. De delegaties zullen kennis maken met de Lello bibliotheek, één van de mooiste van Portugal, ze zullen een boottocht maken over de rivier Douro en zullen ze in contact komen met de verbouwers van druiven en brouwers van wijn en wellicht hier ook van proeven.

De week zal worden afgesloten met een gezamenlijk diner waarop alle delegaties op zaterdag 17 november huiswaarts zullen keren. Afgelopen september hebben de delegaties met leerlingen Franeker bezocht.

Media
  • 20180927_141441663_iOS

Kleur je toekomst

 

Contactgegevens

Adres

AMS Franeker
Cort van der Lindenstraat 1
8802 RX Franeker

Telefoon

T: 0517 - 395900
E: info@annamaria.nl

Magister
Account Self Service

Social media

  
website is gerealiseerd door Web2Work