Kom jij naar ons Open Huis?

Binnenkort is het tijd voor een nieuwe stap: de middelbare school. Grote kans dat je al weet op welk niveau je straks verder gaat, maar op welke middelbare school je dat wilt doen is natuurlijk een moeilijke keuze!

De focus op jou

Als je voor AMS kiest, weet je zeker dat je meer leert dan alleen de kennis die je opdoet  uit de boeken. Natuurlijk krijg je van ons de verplichte vakken, maar het gaat ons vooral om jou! Wat vind je leuk? Waar liggen jouw interesses? We bieden onderwijs met veel praktijk, het verdiepende havo+ en zélfs meertalig onderwijs. Door de persoonlijke klassen en veel keuzevrijheid is er bij AMS veel aandacht voor jou. Naast de reguliere lessen mag je op de AMS zelf kiezen wat je leuk vindt, want bij AMS kies je wat echt bij jou past! Klinkt goed toch? 

Goede sfeer

Wat onze leerlingen uiteindelijk het meest waarderen aan de AMS, is de goede sfeer. Maar dat is lastig uit te leggen natuurlijk, dat moet je komen ervaren. En dat kan! Ervaar zelf onze school tijdens het Open Huis op 1 februari van 16:00-21:00 uur! Neem je ouders gerust mee! Ook voor hen is er veel nuttige informatie. Tijdens het Open Huis van AMS kunnen we je van alles vertellen en laten zien over onze verschillende opleidingen, projecten, excursies, meertalig onderwijs en welke ondersteuning we bieden voor als je net een extra steuntje nodig hebt. Kortom: je leert de mensen kennen, je maakt kennis met ons onderwijs en ontdekt al snel of dit jouw nieuwe school is!

Lees hier het verhaal van Fardau (12) over het kiezen van een middelbare school.

Terug